קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

ממולאים מולים בסגנון רחוב איסטנבול

ממולאים מולים בסגנון רחוב איסטנבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממולאים מולים איסטנבול רחוב בסגנון. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, דומדמניות, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מולים ממולאים, בסגנון רחוב איסטנבול, מולים מרחוב פור מפורטלנד, מיין, ו איסטנבול בסגנון Wet Burger (Islak Burger).

הוראות

1
משרים את המולים במים חמים עד שהם מתחילים לפתוח מעט. עבודה במהירות, להכניס את נקודת הסכין לתוך הפתח, חיתוך השריר המחבר את המוסיל אל הקליפה. בעדינות לחטט לפתוח את הקליפה קצת; לא לשבור את הציר. זה תמרון מלומד, אז אל תתייאש אם הראשונים לא הולכים כל כך טוב. חזור עם כל המולים, ולאחר מכן לשטוף ולקרר.משרים את דומדמניות במים חמים על 15 דקות, ואז לנקז.בינתיים, מוסיפים את האורז לקערה גדולה ושוטפים אותו היטב מתחת למים זורמים. לזרוק את המים בקערה 2 או 3 פעמים, ואז לכסות את האורז עם מים נוספים ולאפשר לו להשרות על 10 דקות, ואז לנקז.להביא קומקום מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את השמן בסיר להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את צנוברים, בצל, שום, אגוז מוסקט וקינמון. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד צנוברים מתחילים חום הבצלים שקופים. מערבבים את האורז סחוט, עגבניות, ודומדמניות סחוט ומבשלים כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דומדמניותדומדמניות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים את המלח ובקושי מספיק מים רותחים כדי לכסות את האורז לחלוטין. מנמיכים את החום ומכסים את האורז, בישול על 15 דקות, או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים חצי שמיר וכל הפטרוזיליה, באמצעות מזלג לשבור את האורז ולשלב את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
שמירשמיר
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
להעביר את האורז לצלחת גדולה, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה ככל האפשר כדי לסייע cooling.To סיום. השתמש מדף ספינת קיטור או מסננת שמתאים לסיר גדול עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הוסף מספיק מים לסיר לבוא כמעט עד המתלה או תחתית מסננת.כפית כמות נדיבה של תערובת האורז לתוך כל mussel. לחיצה עליו סגור ככל האפשר ולנקות את החלק החיצוני של הקליפה. ערם כל מוּסל לתוך הסיר מוכן ולכסות אותם עם חתיכת קלף לחתוך לגודל. לשקול את המולים למטה, לשמור אותם סגור ככל האפשר עם צלחת. מכסים ומביאים את המים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר את הסיר מהחום ולתת את המולים להתקרר, מכוסה בסיר לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הם יכולים גם להיות בקירור ברגע שהם מגיעים לטמפרטורת החדר ומוגשים chilled.To לשרת. ערם את המולים על מגש העליון עם השמיר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מגישים פלחי לימון בצד כדי לסחוט על כל מולים כפי שהוא נאכל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה