ממרח בקר חם עם אגוזי פקאן דורש כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-16 מנות . תבלין זה מכיל 244 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אם יש לכם פקאנים, פלפל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון נקודתי של 38% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ממרח שוקולד ואגוזים , כריך עוגה וצנון עם ממרח גבינת עיזים לימון ועשבי תיבול , וממרח עוף בקארי .
הוראות
1
במחבת קטנה, טגנו את הפקאנים בחמאה עד שהם קלויים; הניחו בצד. בקערה קטנה, הקציפו גבינת שמנת וחלב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השמנת החמוצה, אבקת השום והפלפל; מערבבים היטב. מוסיפים את הבשר, הבצל והפלפל הירוק.