זה עובד טוב כמו תבלין. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו פלפל קאיין, עגבנייה, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ממרח גבינה בשכבות, ממרח גבינת פסטו בשכבות, ו ממרח גבינת ארטישוק בשכבות.
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, המיונז, החמין והקאיין לתערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דלעות פאי בינוני כל אחת)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מורחים על 10 אינץ'. צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות
3
מפזרים את גבינת הפרמזן, הבייקון, העגבנייה, הגבינה השוויצרית, העוף והפטרוזיליה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%