מנחם מרק עוף עם אטריות
גשו לסופר וקנו קוביות עוף, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מנחם מרק עוף עם אטריות, מנחם & מרק עוף אטריות מבושל איטי ובריא (עם רמז של לימון ורוזמרין ) , ו קערת אטריות קארי מנחמת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 10 כוסות מים לסיר מרק גדול מעל חום גבוה עם כרישה, גזר חצוי, חתיכת 3 אינץ ' של זנגביל, ו peppercorns.
מביאים לרתיחה, הופכים חום בינוני נמוך, ומניחים חזה עוף לתוך מרק
מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים את התערובת עד העוף מבושל דרך ומכרז, 20 עד 30 דקות.
בעוד מרק הוא רותח, לטאטא קמח ומלח יחד בקערה; להכות את הביצים, חמאה, וחלב מספיק כדי להפוך בצק נוקשה אבל מעשי.
ללוש את הבצק בקערה עד חלק וקפיצי מעט, על 5 דקות; להעביר לקערה, לכסות עם מטלית, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
מגלגלים את בצק האטריות על משטח מקומח לעובי הרצוי (1/4-עד 1/8 אינץ ' עבה); חתוכים לרצועות.
הסר חזה עוף, להעביר אותם לצלחת, ולאפשר להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את העצמות לגרוס את הבשר עם מזלג.
מסננים ולשמור על המרק; להשליך כרישה בילה, גזר חצוי,נתח זנגביל, ופלפל.
מניחים מרק מתוח לתוך סיר מרק גדול, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים בקוביות בוליון, 3 כפות של זנגביל קצוץ, 3/4 כוס גזר פרוס, וסלרי עד הבוליון מומס. מבשלים עד הגזר הם מכרז, על 30 דקות.
מערבבים בעדינות את האטריות, כמה בכל פעם. להחזיר מרק לרתיחה ומבשלים עד האטריות רכות, על 10 דקות.
להקציף קורנפלור ו 1/4 כוס מים עד חלקה; מערבבים חצי התערובת לתוך המרק ומבשלים עד מעובה, כ 3 דקות. אם מרק עבה רצוי, מערבבים בתערובת קורנפלור הנותרים.
מערבבים את העוף כדי לשרת.