קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

מנטה ליקר ביצים שוקו חם

מנטה ליקר ביצים שוקו חם
זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. אם יש לכם מנטה-שוקולד אפייה חתיכות, ליקר ביצים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה די טוב. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חלב וליקר ביצים יחד בסיר מעל חום בינוני-נמוך עד מחומם דרך, כ 5 דקות. מערבבים בשוקולד ומנטה-שוקולד אפייה; מבשלים עד שהשוקולד נמס וחלק, 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים לתוך 2 ספלים.