מנטה-מעדן מוס שוקולד
מנטה-שוקולד מוס תענוג דורש סביב 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרם דה menthe, שוקולד תערובת פודינג מיידית, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מעדן מוס שוקולד-דובדבן, שוקולד מנטה תענוג, ו עוגת מוס מנטה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוגיות כתושות בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מערבבים חלב, תערובת פודינג, וקרם דה מנתה בבלנדר. תהליך עד חלקה.
תן לעמוד 1 עד 2 דקות או עד תערובת פודינג מתעבה. מקפלים במחצית מיכל של ציפוי מוקצף וקציצות מנטה. כף לתוך צלחת מוכנה. כיסוי וצינה 2 שעות.
גילוח שוקולד עם מקלף ירקות כדי לקבל 2 כפות תלתלי שוקולד.
ממרח שנותר ציפוי מוקצף על מוס, ומפזרים תלתלי שוקולד.