מניקוטי גבינת נקניק
מניקוטי גבינת נקניק היא מנה עיקרית שמגישה 5. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם זרעי שומר, חלבוני ביצה, גבינת קוטג' וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מניקוטי נקניק וגבינה, מניקוטי עם רוטב נקניק וגבינת שמנת איטלקית ומניקוטי נקניקיות.
הוראות
מבשלים מניקוטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, מפוררים נקניק לתוך מחבת טפלון; מוסיפים את הפלפל האדום והבצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לנקז.
ניקוז מניקוטי; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים בקערה את תערובת הנקניקיות, החלבונים, גבינת הקוטג', גבינת המוצרלה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, שומר ופלפל. מכניסים לקונכיות מניקוטי.
מערבבים רוטב ספגטי ומים; למרוח 1/2 כוס ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מסדרים קונכיות מעל רוטב; מעל הרוטב שנותר.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות. לגלות; מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.