אפיית מקרוני נקניק
אפיית מקרוני נקניק היא מנה עיקרית שמגישה 2. תמורת $1.84 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 553 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פלפל, רוטב עגבניות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מקרוני בייק , מקרוני טאקו בייק ואפיית מקרוני-פטריות .
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה; מסננים ומניחים בצד. במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לנקז.
מוסיפים את הפלפל הירוק, הבצל, האורגנו והפלפל. מערבבים פנימה רוטב עגבניות ומים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מערבבים מקרוני ו-2 כפות גבינה.
מעבירים ל-1 qt לא משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מבעבע.