קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

אפיית מקרוני נקניק

אפיית מקרוני נקניק
אפיית מקרוני נקניק היא מנה עיקרית שמגישה 2. תמורת $1.84 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 553 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פלפל, רוטב עגבניות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מקרוני בייק , מקרוני טאקו בייק ואפיית מקרוני-פטריות .

הוראות

1
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה; מסננים ומניחים בצד. במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
2 כפיות פלפל2 כפיות פלפל
ציוד שתשתמש בו
טימין טרי קצוץ או טימין מיובשטימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2
מוסיפים את הפלפל הירוק, הבצל, האורגנו והפלפל. מערבבים פנימה רוטב עגבניות ומים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
צדפות מוקפצותצדפות מוקפצות
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
3
מערבבים מקרוני ו-2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
4
מעבירים ל-1 qt לא משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
5
מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשתמרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת