קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

מק ' נ ' גבינה עם בייקון וגבינה

מק ' נ ' גבינה עם בייקון וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו גבינת מק 'נ' עם בייקון וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -23 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חמאה, גבעולי טימין, מקרוני מרפק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון וביצה מק וגבינה, שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית, ו מק וגבינה טבעונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים 8 עד 9 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
4
מסננים.
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר קטן מחממים את החלב עם ענפי הטימין ו -2 שיני שום. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להקציף בקמח ומבשלים כ 1 דקה, תוך בחישה מתמדת, כדי למנוע גושים להרכיב. מסננים את המוצקים מהחלב ומקציפים אותו לתערובת החמאה והקמח. ממשיכים להקציף במרץ, ומבשלים עד שהתערובת יפה וחלקה. מערבבים פנימה את 4 כוסות הגבינה וממשיכים לבשל ומערבבים להמסת הגבינה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים את המקרוני המבושל ואת הפטרוזיליה ומקפלים את הכל כדי לצפות את המקרוני בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
מגרדים לתבנית אפייה של 3 ליטר ומפזרים את הגבינה הנותרת 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים במשך 30 דקות, או עד חם ומבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בזמן שזה אופה, מחממים מחבת מטוגנת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הבייקון, מעבירים את השומן ומבשלים עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
13
מוסיפים עלי בצל, שום וטימין ומבשלים כ -5 דקות לריכוך הבצל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
להגשה מפזרים את תערובת הבייקון על המק והגבינה. השתמש בכף גדולה כדי לגרוף מנות, וודא שאתה מקבל מעט מתערובת הבייקון המעשנת על כל כף.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים