מקלות דגים תוצרת בית בריאים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 823 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אמא לובט: זו המסיבה שלי ואני אבכה אם אני רוצה, מקלות דגים בריאים, הגשתי את מקלות הדגים למר איך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה כמה מתוק אוכל יש 34 אוהדים. נסו מקלות דג בקלה תוצרת בית, מקלות דגים תוצרת בית, ו מקלות דגים קפואים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להניח מתלה תיל על תבנית אפייה ולרסס אותו עם תרסיס שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
3
חותכים את אמנון פעם אחת למטה באמצע, ואז במחצית, יצירת ארבעה מקלות. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לנצח את 2 חלבונים ביצה. בקערה נפרדת, מוסיפים את הפנקו, מלח, פלפל וגבינת פרמזן. טובלים כל מקל דגים בחלבון ביצה, מאשר בתערובת panko, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אמנון
8 (U-12) שרימפס
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שכב על מתלה חוט שפריץ עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
5
אופים במשך 10 דקות, ואז להעיף ואופים במשך 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים חם!הגשתי את מקלות הדגים למר כמה מתוק עם צלחת גדולה של צ ' יפס בטטה וכמה כתמים נוספים של קטשופ. הם היו מושלמים לבלוטות הטעם שלו בנות ה-5 שנים.פורסם במתכונים, Seafood123 תגובות
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס בטטה
דגני קריפיקס, מרוסקים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.