מקלות לחם עשבים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לנסות מקלות לחם. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 300 קלוריות. צאו לחנות ואספו חמאה וגבינת פרמזן נוספת, מלח שום, קמח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו מקלות לחם עשבים, מקלות לחם עשבים, ו מקלות לחם לילדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, מלח שום, תיבול איטלקי ואבקת בצל. בסיר קטן מחממים חלב וחמאה ל -120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן ומספיק הקמח שנותר ליצירת בצק רך. לא ללוש (הבצק יהיה דביק). מכסים ומניחים לנוח 15 דקות.
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות מגלגלים כל מנה ל -10 אינץ'. מרובע.
חותכים ל-1 אינץ'. רצועות.
מקום 2-ב. בנפרד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 13-15 דקות או עד להזהבה.
מברישים בחמאה מומסת; מפזרים גבינת פרמזן נוספת.