פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן
פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 35 גרם שומן ובסך הכל 345 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פטריות פורטובלו, שמן כמהין, פטריות צדפות ושמן זית. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49% . נסו סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדי מרקונאן ופרמזן מגולח , תרד ופטריות עם שמן כמהין , ולחם שטוח עם תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי ושמן כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לבינוני-נמוך.
מערבבים פרמזן, טימין ומלח ופלפל בקערה קטנה.
מברישים פטריות בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את הפטריות כשהכובע פונה כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד לריכוך, כ-5 עד 6 דקות יותר. כשהפטריות מבושלות, מחלקים בזהירות את תערובת הגבינה על גבי הפטריות. סוגרים את מכסה הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מסירים מהגריל ומטפטפים על כל פטרייה כפית שמן כמהין לבן.
במחבת מטפטפים שמן זית ומקפיצים את פטריות הצדפות עד להזהבה ורכות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים מעל פורטובלו ומגישים.