מקלות לחם תפוחי אדמה פרמזן
מקלות לחם תפוחי אדמה פרמזן הם מנה ראשונה ל-24 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 1 גרם שומן , וסך של 112 קלוריות . תמורת 9 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Taste of Home דורש שמרים, מים חמים, אבקת חלב ללא שומן ומלח כשר. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון spoonacular של 28% , וזה די גרוע. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מקלות לחם עטופים בבייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , ומרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את פתיתי תפוחי האדמה, החמאה, הסוכר, אבקת החלב, המלח ו-2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
לדחוף את הבצק. להפוך אותו על משטח מקומח קלות; לחלק אותו ל-24 חתיכות.
גלגלו כל אחד לחבל באורך 5 אינץ'.
מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה משומנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
מפזרים גבינה, גרעינים ומלח כשר.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות צינון.