מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עירית, שאלוט, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, צלעות קצרות, בצל מקורמל וכריך גבינת צ'דר מורמונט מתפריט' אוכל רחוב ' בחדר הברז במלון אומני, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים את הפסטה, מעבירים אותה מתחת למים קרים, ומחזירים אותה לסיר. זרוק את הפסטה עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
חום 1 כף שמן קנולה ו 2 כפות של החמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיף את הבצל, וזורק למעיל עם השומן. מקטינים את החום לנמוך, מכסים את המחבת ומבשלים את הבצל במשך 5 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה, מפזרים את הבצל עם מלח ופלפל, ומבשלים, שנחשפו, במשך 7 עד 10 דקות, או עד הבצל הוא מצח זהוב. מחית את הבצל במעבד מזון מצויד בלהב פלדה או בבלנדר, ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים את החמאה הנותרת בסיר על אש נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, או עד התערובת הופכת מעט בז', הוא מבעבע, ונראה גדל בנפח. להגדיל את החום בינוני, לאט לטאטא את החלב החם. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים את הרוטב, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות או עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הגבינה לרוטב על ידי 1/2-כוס צעדים, ערבוב עד הגבינה נמסה לפני ביצוע תוספת נוספת. מערבבים את מחית הבצל, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
בעוד הרוטב מתבשל, מחממים את שמן הקנולה הנותר בסיר קטן לטמפרטורה של 350 מעלות. מעיל פרוסות שאלוט עם קמח האורז, רועד את כל עודף. מטגנים את פרוסות השאלוט במשך 1 עד 2 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
קמח אורז
שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר את שאלוט מן השמן עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
כדי לשרת, מערבבים את הרוטב, עירית ופטרוזיליה לתוך הפסטה. מבשלים על אש נמוכה עד הפסטה חמה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט