מקרוני וגבינה אפויים של השף ג'ו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. אם יש לכם פרמזן, צ'דר חד, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. נסו מקרוני וגבינה של השף ג'ון, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל נוחות שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות, ו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד שהוא כמעט רך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
4
מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
בקערה גדולה מקציפים את הביצים עם החלב, 1/4 כוס חמאה מומסת, פלפל הקאיין וכפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
חמאה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מכניסים חצי מקרוני לתוך תבשיל 2 ליטר חמאה העליון עם חצי גבינת צ ' דר. חזור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
מקרוני
7
יוצקים את תערובת החלב על המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
חלב
8
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם עם הפפריקה, החמאה שנותרה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
פפריקה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל המקרוני ואופים עד שהם חומים ומבעבעים, 40 עד 45 דקות.