מקרוני וגבינה במיקרוגל
מקרוני עם גבינה במיקרוגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך חלב, בצל, מקרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה במיקרוגל, חקיין " מקרוני קל "{מקרוני וגבינה במיקרוגל}, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל את מקרוני המרפק עד אל דנטה.
ב 2 ליטר מיקרוגל בטוח צלחת תבשיל מכוסה, לבשל את הבצל וחמאה או מרגרינה על גבוה במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומרוקנת, חלב, וקוביות גבינה ומערבבים. מבשלים 11 עד 12 דקות על גבוה, ערבוב גם לאחר 4, 8, ו 11 דקות. התערובת עדיין תהיה נוזלית בשלב זה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בואו לעמוד במשך 5-8 דקות לפני ההגשה. הרוטב יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר מעט.