קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מקרונים מושלגים

מקרונים מושלגים
מקרונים מושלגים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 36 ומחיר 24 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 138 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך שקדים, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות עץ מושלגות , פאי שוקולד מושלגים ועוגיות לימון מושלגות .

הוראות

1
מכינים את העוגיות: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. מקציפים קלות את החלבונים בקערה בינונית עד לקבלת קצף, ולאחר מכן מערבבים פנימה את הסוכר, השקדים, הווניל והמלח. מקפלים פנימה את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוטגבישי סוכר גסים, לקישוט
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
( 23)( 23)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דבש הדריםדבש הדרים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זרוק כפות מהבלילה במרחק של סנטימטר אחד על ניירות האפייה המוכנים. מרטיבים את הידיים ויוצרים תלוליות מחודדות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד שהשוליים מזהיבים והמקרונים נראים יבשים, 16 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים להתקרר 10 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים לרשת להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
שמים בקערה מתאימה למיקרוגל את השוקולד, סירופ התירס, החמאה ו-3 כפות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל עד להמסה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
טובלים את קצה כל מקרון בערך באמצע הזיגוג, ואז מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה נקי.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים סוכר גס, ואז מקררים עד שהזיגוג מתייצב, כשעה. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
צילום מאת סטיב ג'ירלט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור מקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.