מרינדה סטייק של קארי
מרינדה סטייק של קארי נטול גלוטן, וללא לקטוז מרינדה. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, קטשופ, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סטייק ומרינדה בשר אייל-ליהנות סטייק סטקייה בבית, המרינדה סטייק הטוב ביותר, ו המרינדה סטייק הטוב ביותר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את הקטשופ, מיץ אננס, חומץ סיידר, עשן נוזלי, אבקת בצל, פלפל אדום כתוש כמון, אורגנו ושום בתבנית אפייה רדודה. שים שכבה של דבש משני צידי הסטייקים ומניח את הסטייקים במרינדה, זורק לכסות את שני הצדדים. השאירו במשך 2 עד 4 שעות.
הסר את הסטייקים מן המרינדה יבש לטפוח.
מפזרים מלח ופלפל וגריל כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.