קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

מרנג אספרסו צ'יפ

מרנג אספרסו צ'יפ
מרנג אספרסו צ'יפס עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, תמצית ונילן, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרנג אספרסו צ'יפ, מרנג אספרסו טבול שוקולד, ו מרנג פצפוצי שוקולד.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים את התנור ל 300 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במערבל עמדה מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה ומלח על מהירות בינונית נמוכה עד מקציף, על 1 דקה. עם המכונה על מהירות בינונית גבוהה, בהדרגה להוסיף את הסוכר, על 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הקרם של טרטר, תמצית וניל ואבקת אספרסו. הגבר את המהירות לגבוהה והכה עד שהתערובת עבה ומחזיק פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות. באמצעות מרית, לקפל את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
ירידה 1/4 ל 1/2 כוסים של התערובת על תבנית אפייה מוכן, ריווח אותם 2 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 30 דקות. סובב את המחבת ואופים במשך 30 דקות נוספות. כבה את התנור ואפשרלmeringues להתקרר בעוד עדיין בתנור, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. לאחסן בשקיות או מיכל אטום עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
צילום: ג ' מה תרדמת