מרנג אפוי מגש עם אגסים, שמנת, אגוזי לוז קלויים ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרנג אפוי מגש עם אגסים, שמנת, אגוזי לוז קלויים ורוטב שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, חלבוני ביצה, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד, סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים, ו אגסים בנמל עם קרם מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 300 מעלות F ו קו גיליון אפייה עם גיליון נייר שעווה.
שימו את החלבונים שלכם בקערה נקייה ומצוחצחת, ותוודאו שאין בהם שום חתיכות קטנות של קליפת ביצה או חלמון ביצה.
לטאטא על בינוני עד הלבנים טופס פסגות המשרד. עם המיקסר שלך עדיין פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר ואת הקמצוץ של מלח. הפעל את המיקסר עד להגדרה הגבוהה ביותר והקציף במשך כ 7 או 8 דקות, עד תערובת מרנג הוא לבן ומבריק. כדי לבדוק אם זה נעשה אתה יכול לצבוט כמה בין האצבעות שלך - אם זה מרגיש לגמרי חלק זה מוכן; אם זה מעט פרטני זה צריך קצת יותר לטאטא.
נקודה כל פינה של נייר שעווה עם כתם של מרנג, ולאחר מכן להפוך אותו ולתקוע אותו לתבנית האפייה. כף מרנג החוצה על הנייר. שימוש בחלק האחורי של כף, צורה ומערבלת אותו לתוך מלבן.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה או עד פריך בצד החיצוני וקצת רך ודביק בפנים. יחד עם זאת, אופים את אגוזי לוז על גיליון נפרד בתנור במשך 1 שעה או עד חום זהוב.
מסננים את פחיות האגסים, שומר את הסירופ מ 1 פחית.
חותכים כל חצי אגס לתוך 3 פרוסות.
יוצקים את סירופ האגס לסיר עם זנגביל, אם משתמשים, וחמים בעדינות על חום בינוני עד שהוא מתחיל להתבשל. תוריד את החום וקרע את השוקולד לסיר, תוך ערבוב עם כף עד שהכל נמס.
תוציא את המקצפת ואת אגוזי הלוז מהתנור ותשאיר להתקרר.
מניחים את הקצפת על לוח כפרי נחמד או מגש. מקציפים את הקרם עם הסוכר מנופה ואת זרעי וניל עד שהוא יוצר פסגות חלקות, רכות. לרסק את אגוזי לוז קלויים (במגבת מטבח) ומפזרים חצי מהם על החלק העליון של מרנג. כפית חצי שמנת מוקצפת על החלק העליון טפטוף עם כמה רוטב שוקולד (אם הרוטב יש אש, להמיס אותו מעט על ידי החזקת הסיר על מחבת גדולה של מים רותחים). מחלקים את רוב חתיכות האגס באופן שווה מעל. ערימה על שאר הקצפת ואגסים.
טפטוף עם קצת רוטב שוקולד יותר, ואז מפזרים על אגוזי לוז קלויים הנותרים עם קצת גרידה כתום.
מגישים מייד. אם אתה עושה את זה מראש, לקבל הכל מוכן להרכיב ברגע האחרון.