קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרנג לימון עם ציפוי עוגיות Amaretti

מרנג לימון עם ציפוי עוגיות Amaretti
מרנג לימון עם ציפוי עוגיות Amaretti עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו חמאה, אמרטי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, פריך אגס עם ציפוי Amaretti, ו עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פודינג: בסיר קטן, להביא את החלב לימון גרידת לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פודינגפודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, קמח וחלמון ביצה (התערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקערה, לטאטא עד חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף לאט וכל הזמן על אש בינונית נמוכה עד חלקה ועבה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להקציף במיץ לימון ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
להעביר את הפודינג לקערה נקייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. מקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
8
עבור מרנג: בסיר קטן, לשלב את הסוכר ו 1/4 כוס מים על חום בינוני גבוה. מערבבים עד הסוכר מומס. להרתיח, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 240 מעלות F, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
תן לסירופ להתקרר למשך 1 דקות. בעוד תערובת הסוכר הוא בישול, במערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה על מהירות בינונית עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שהחלבונים מחזיקים בפסגות רכות. להפחית את המהירות נמוכה בזהירות לטפטף את הסירופ החם במורד הצד של קערת הערבוב. הכה במהירות גבוהה עד החלבונים ביצה להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 2 דקות. בהדרגה לנצח את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
10
מקפלים את פודינג לתוך מרנג, ואז כף לתוך קערות הגשה או כוסות. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
לציפוי: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. במעבד מזון, למזג יחד את הקמח, סוכר חום וחמאה עד שהתערובת מתחילה להיווצר לגושים, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
הוסף את העוגיות והדופק עד שהעוגיות נמחצות לחתיכות 1/4 ל-1/2 אינץ'. דופק בשקדים עד שילוב. מסדרים את התערובת בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים עד השקדים מתחילים חום, 13 עד 15 דקות. מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מפזרים את ציפוי מעל פודינג מרנג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
15
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון לסלמונלה או למחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה. עבור מתכונים שקוראים ביצים כי הם גלם או מבושל מספיק כאשר המנה מוגשת להשתמש ביצי פגז כי טופלו להרוס סלמונלה, על ידי פיסטור או שיטה אחרת שאושרה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה