מרנג שוקולד מנטה ללא גלוטן
מרנג שוקולד צ'יפס מנטה ללא גלוטן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, חלבונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מרנג שוקולד מנטה ללא גלוטן, מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה, ו גלידת פצפוצי שוקולד מנטה בריאה [סוכר נמוך, חלבון גבוה, ללא גלוטן].
הוראות
תנור חום עד 93°. קו 2 יריעות עוגיות גדולות עם נייר קלף בישול.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות על מהירות גבוהה רק עד פסגות נוקשות טופס. לנצח תמצית מנטה צבע מזון. מקפלים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס. על גבי גיליונות עוגיות, טיפה מרנג על ידי כף גדוש על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 2 שעות. כבה את התנור; תן למרינג להישאר בתנור עם דלת סגורה למשך הלילה.
בקערה קטנה למיקרוגל, מקצר מיקרוגל ונותר 1 שבבי שוקולד כוס נחשפו על 1 עד 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד נמס ושבבים ניתן לערבב חלקה. לטבול את התחתית של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס. חזור אל סדינים עוגיות; תן לעמוד 2 שעות עד שוקולד מוגדר. חנות מכוסה באופן רופף בטמפרטורת החדר.