מרנג שוקולד צ'יפס
מרנג שוקולד צ'יפס שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 68 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אבקת קקאו, שבבי שוקולד חצי מתוקים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה, מרנג פצפוצי שוקולד, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 107°. גליונות אפייה קו עם נייר קלף, להפריש.
מניחים את שלושת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה ומכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים סוכר, 1 עד 1 ½ כף בכל פעם, פועם עד החלבונים ביצה נוקשה ומבריק. לנפות אבקת קקאו מעל, להוסיף שבבי שוקולד בעדינות לקפל פנימה.מרנג Dollop על גיליון מוכן*.
אופים במשך 30 דקות עם מחבת אחת על המדף התחתון ומחבת אחת על המדף השני מלמעלה. לאחר 30 דקות, לסובב מחבתות ולאפות 30 דקות נוספות או עד יבש למגע. כבה את התנור, פרופ תנור פתוח ותן לעוגיות להתקרר בתנור במשך 30 דקות.
הסר מחבתות בזהירות מן הנייר, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.חנות מרנג במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים (אם אתה לא אוכל את כולם)