מרק האויאמה הקולומביאני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, דלעת סקווש, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת), Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים), ו מרק עוף קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, אבקת קארי, פתיתי פלפל אדום. מבשלים עד הבצל הפך שקוף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל לבן, חתוך לקוביות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים את ציר העוף ודלועים לתערובת הבצל. מבשלים את המרק על חום בינוני עד הסקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות. כבה את החום, ומערבבים את אגוז המוסקט, רוטב ווסטרשייר, וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק