מרק Ahuyama קולומביאני
מרק האויאמה הקולומביאני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, דלעת סקווש, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת), Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים), ו מרק עוף קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, אבקת קארי, פתיתי פלפל אדום. מבשלים עד הבצל הפך שקוף, 5 עד 8 דקות.
מערבבים את ציר העוף ודלועים לתערובת הבצל. מבשלים את המרק על חום בינוני עד הסקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות. כבה את החום, ומערבבים את אגוז המוסקט, רוטב ווסטרשייר, וחמאת בוטנים.
מעבירים את התערובת בקבוצות לבלנדר או מעבד מזון; להתמזג עד חלקה, לאט לשפוך את הקרם. לחמם מרק במידת הצורך, אבל לא להרתיח.
מגישים מקושטים בפטרוזיליה.