מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי
מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי נטול גלוטן, וצמחוני מרק. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, poblano צ'ילה, כמה מקפים טבסקו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי, צונן מרק מלפפון אבוקדו גלם בקרם שקדים, ו מרק פלפל אדום צונן קלוי עם סלסה אבוקדו-צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרק, לקלף, בור, וקוצצים בגסות את האבוקדו. פירה אותם במעבד מזון עם 1/2 כוס של מרק, בצל ירוק, מיץ לימון, וטקילה, מגרד את הצדדים לפי הצורך. עם המנוע פועל, להוסיף את המרק שנותר. מתבלים לפי הטעם עם טבסקו ומלח.
מעבירים את המרק לכוס מדידה גדולה או קערה ומקררים לפחות 2 שעות.
כדי להפוך את הקרם poblano הקלוי, לצלות את צ ' ילה תחת broiler עד העור משחיר, מפנה מדי פעם לצלות באופן שווה, 10 עד 15 דקות בסך הכל.
שים את צ ' ילה בשקית ניילון, מאובטח לאטום אותו, ולהניח בצד כדי להתקרר. כאשר צ ' ילה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף ולהשליך את העור.
הסר את הליבה ואת הזרעים וקצוץ את צ ' ילה.
שים את poblano הקצוץ במעבד המזון עם שמנת חמוצה, כמון, וקורט של מלח. תהליך עד חלקה מאוד, גירוד הצדדים פעם או פעמיים.
מעבירים לקערה קטנה ומקררים עד שאתה מוכן לשרת.
כדי להגיש, יוצקים את מרק האבוקדו לכוסות שוט גבוהות או כוסות אספרסו עם קיבולת של 1/4 כוסות ומעלה כל אחת עם כפית קטנה של קרם poblano. למעלה את השמנת עם קמצוץ של רסיסי בצל ירוק ולסדר על מגש לשרת.
הפוך את קרם poblano הקלוי עד 1 יום קדימה ומקרר. הפוך את המרק עד 4 שעות קדימה ומקרר.
Reprinted עם אישור מ Gourmet Game Night: Bite–Size, Mess-Free Eating For Board–Game Parties, Bridge Clubs, Poker Nights, Book Groups, And More by Cynthia Nims, copyright ©201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.