מרק אבוקדו צונן עם שרימפס צ'יפוטלה צרוב
מרק אבוקדו צונן עם שרימפס צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 8 . גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרק אבוקדו קר עם שרימפס ועירית, מרק אבוקדו צונן תירס מתוק עם סלסה שרימפס ליים, ו שרימפס צרוב עם זיגוג צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, מניחים מרק עוף ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית פלפל שחור) בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה. כיסוי וצינה.
כדי להכין קרם סיד, לשלב שמנת חמוצה והבא 3 מרכיבים (דרך 1/2 כפית פלפל שחור) בקערה; מערבבים היטב. כיסוי וצינה.
כדי להכין את השרימפס, מפזרים שרימפס עם כמון, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח; להפריש.
הסר 1 צ 'יפוטלה צ' ילה ו 1 כף רוטב adobo מ יכול, דק קוצצים צ ' ילה. שמור צ ' יילס הנותרים ורוטב adobo לשימוש נוסף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים 2 דקות. תהפוך שרימפס.
מוסיפים תירס, בצל ושום; מטוגנים במשך 2 דקות.
הוסף קצוצה צ 'יפוטלה צ' ילה, 1 כף רוטב אדובו, ו 1 כף מיץ ליים; לטגן במשך 2 דקות או עד שרימפס נעשים וירקות הם פריך במכרז.
כדי לשרת, מצקת על מרק 1/2 כוס לכל אחד 8 קערות. למעלה עם 1 1/2 כפות קרם סיד, שמינית שרימפס, ועל 2 כפות תערובת תירס.