קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מרק אטריות וונטון

מרק אטריות וונטון
מתכון מרק אטריות וונטון מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא חלב ופסקאטריאן אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 700 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם סלרי, חלבון ביצה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק אטריות וונטון, מרק אטריות וונטון, ו מרק אטריות וונטון.

הוראות

1
מניחים שרימפס במעבד מזון ודופקים כמה פעמים לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
שלבו סלרי, 1 כף בצל ירוק, חלבון ביצה, שמן שומשום, מלח וכפית 1 עמילן תירס עם שרימפס ודופקים עוד כמה פעמים להכנת עיסה שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים במהירות עד שהיא הופכת אלסטית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הניחו את עטיפות וונטון על משטח שטוח והניחו כפית זעומה של תערובת שרימפס במרכז כל עטיפה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
שלב את יתרת 1 כפית עמילן התירס עם 2 כפות מים ליצירת עיסה. אחד בכל פעם, צחצחו מעט משחת עמילן תירס סביב קצה עטיפת וונטון וקפלו את העטיפה לשניים ליצירת חצי עיגול, ולחצו את הקצוות יחד לאיטום. לאחר מכן, החזק את הוונטון כשהקצה המעוקל פונה ממך, קירב את קצות הקצה הישר ואטום עם עוד משחת עמילן תירס. חזור על הפעולה עם שאר הוונטונים.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה ובשלו את האטריות במים רותחים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים ומחלקים בין 4 קערות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בינתיים הביאו את מרק העוף לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9
הביאו עוד סיר מים גדול לרתיחה ושחררו את הוונטונים למים הרותחים. כשהוונטונים עולים אל פני השטח, ממשיכים לבשל אותם עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוציאים בעזרת כף מחוררת כשהם מסיימים את הבישול ומחלקים אותם בין 4 הקערות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
יוצקים מרק עוף חם על וונטונים ואטריות בקערות ומקשטים עם יתרת הבצל הירוק הקצוץ להגשה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיה עובדת ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. את יכולה לנסות את אס. איי. פרום אסנס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
ס. א. פרום אסנס ריזלינג
ס. א. פרום אסנס ריזלינג
צבע זהב חיוור. ארומטי, עם ניחוחות של משמש ואפרסק. יבש עם טעמי פירות טריים המאוזנים באופן מושלם על ידי חומציות עסיסית ואופי מינרלי.תיהנו לבד או עם מגוון של אורמתאבנים ומאכלי ים.