קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אטריות ראמן

מרק אטריות ראמן
המתכון למרק אטריות ראמן מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. במנה עיקרית זו יש 1053 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף עם אטריות ראמן, מרק אטריות ראמן תוצרת בית, ו מרק אטריות ראמן.

הוראות

1
חום 3 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את השום, בצל וג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא חום כהה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
1
שים את בייקון וכנפי עוף בתנור הולנדי ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
לנקז ולנגב את הסיר נקי. שוטפים את הבייקון והכנפיים במים קרים, ואז חוזרים לסיר; מוסיפים 4 ליטרים מים והפטריות היבשות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני; מוסיפים את תערובת השום בעדינות מבשלים 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
שוםשום
בייקוןבייקון
מיםמים
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים את המרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר. לרפרף כל עודף שומן מפני השטח. למדוד את המרק, הוספת מים במידת הצורך להניב 2 ליטרים. (המרק יכול להיות מורכב עד 4 ימים קדימה; לכסות ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
ממש לפני ההגשה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן צמחי ואת הבצלונים במחבת בינונית על חום בינוני עד התערובת מתחילה לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הסאקי, רוטב סויה, 1 1/2 כפיות מלח, סוכר, פלפל ומים 1/2 כוס. מבשלים, הפחתת 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוטב סויהרוטב סויה
סוכרסוכר
מיםמים
סאקהסאקה
מלחמלח
6
להביא את המרק ואת תערובת בצל ירוק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד מתרכך, 1 עד 3 דקות. בעדינות להפריד את האטריות עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
8
מעבירים את המרק לקערות ולמעלה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
בר תוספות
10
תבחר: אלה טעם נהדר כמעט בכל שילוב.
11
עוף צלוי מגורר
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
12
פטריות מוקפצות
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
13
רצועות נורי (אצות)
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
נוריםנורים
14
כרוב גרוסים
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
15
Cubed משרד טופו
מרכיבים שתצטרך
טופו מוצקטופו מוצק
16
אפונה לבנה
מרכיבים שתצטרך
אפונה לבנהאפונה לבנה
17
זרעי שומשום קלויים
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
18
צנוניות פרוסות
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
19
בצל ירוק פרוס
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
20
נבטי שעועית
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
21
קמחי
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
22
גרגיר הנחלים
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
23
חלפיניו פרוס
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
24
ג ' ינג ' ר כבוש
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
25
הדבק ווסאבי
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
26
ביצה מטוגנת
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
27
שמן שומשום
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
28
Sriracha
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
29
סקווש קלוי: לזרוק קטר קוביות או דלעת קבוצ ' ה סקווש (אין צורך לקלף) עם שמן זית ומפזרים מלח, סוכר ופלפל אדום פתיתים. צלוי ב-425 מעלות ו-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
שמן זיתשמן זית
סקוושסקווש
סוכרסוכר
מלחמלח
30
שרימפס מוקפץ: שרימפס מוקפץ מקולף מוקפץ בשמן זית חם עם זנגביל טחון, בצל ירוק קצוץ וקמצוץ כל אחד סוכר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שרימפסשרימפס
סוכרסוכר
31
בשר חזיר קלוי: לשים 1 כוס כל סאקה ומים, 1/2 כוס כל רוטב סויה ומירין, ו 1/4 כוס סוכר בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
רוטב סויהרוטב סויה
מיריןמירין
סוכרסוכר
מיםמים
סאקהסאקה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
32
להוסיף 2 ק "ג בטן חזיר ללא עור, 1 בצל לרבעים, 1/2 ראש שום 4 פרוסות דקות ג' ינג ' ר. מכסים בנייר כסף. צלוי ב 325 מעלות F, 3 שעות; פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
33
צילום: צ ' ארלס מאסטרס

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

אטריות ראמן בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.