מרק אלבונדיגס של סבתא סלזר
המרק של סבתא סלזר עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם יש לך עגבניות, גזר, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק אלבונדיגס של סבתא סלזר, מרק אלבונדיגס, ו מרק אלבונדיגס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים על אורז, ולתת לעמוד 20 דקות.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 1/2 בצל כוס למחבת; לבשל 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
מערבבים אורז, בצל מבושל, פירורי לחם, כוס כוס כוס כוסברה 1/4, כמון, 1/4 כפית מלח, אורגנו, חזיר, סינטה, וחלבוני ביצה, ערבוב היטב. תערובת צורה לתוך כדורי בשר 29 (1 אינץ'). תרגע ל-20 דקות.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים 10 כדורי בשר, ומבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר כדורי בשר מחבת; לנקז היטב על מגבות נייר. לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר. חזור על הנוהל עם ספריי בישול וקציצות שנותרו. החזירו את המחבת לחום. מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים 1 1/2 כוסות בצל, גזר ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד ירקות רכים.
מוסיפים עגבניות למחבת, ערבוב לשלב. מערבבים במרק; מביאים תערובת לרתיחה.
מוסיפים קציצות ונענע למחבת. להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות.
מוסיפים קישואים, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל למחבת. לבשל 10 דקות.
מקשטים עם הנותרים 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה.