מרק אספרגוס II
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אספרגוס, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו מרק אספרגוס עם לחמניות אספרגוס פריך, מרק אספרגוס, לימון ומרק של ניו אינגלנד, ו מרק אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המים או מלאי, אספרגוס מסתיים ופריד כרישה ירקות.
לחמם על אש נמוכה ולאפשר להתבשל בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
במחבת סאוט בינונית, מחממים את החמאה והשמן.
מוסיפים את הכרישה 'לבנים', בצל ואורז ומבשלים עד הבצל מתחיל צבע (כ 8 דקות).
הוסף 1 כוס של המניה החמה ומבשל 10 דקות נוספות.
מסננים את מלאי האספרגוס וכרישה מסתיים ולחזור לקומקום.
מוסיפים את תכולת מחבת ה "סאוט" למניה המתוחה יחד עם מידלי האספרגוס ומכסים חלקית את הסיר. לבשל עוד 12 דקות.
מעביר מרק למעבד מזון ומחית. מסננים זה בחזרה לתוך הקומקום. מתבלים ומוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם. בינתיים, לזרוק את עצות אספרגוס לתוך מים מלוחים רותחים ומבשלים עד במכרז (כ 4 דקות).
מגישים את המרק עם כמה טיפים אספרגוס על גבי לקישוט.