מרק אספרגוס קרמי
מרק אספרגוס קרמי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. אם יש לך אספרגוס, צנוברים, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק אספרגוס קרמי, מרק חזיר ואספרגוס קרמי, ו מרק אספרגוס קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה; להוסיף אספרגוס (ודא מים מכסה אספרגוס). לבשל 5 דקות.
ניקוז, הזמנה 1 כוס מי אספרגוס.
הסר 16 עצות אספרגוס; לחתוך חצי לאורכו; להפריש.
מחממים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה עד מומס. מבשלים בצל, כרישה וסלרי, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל לא חום, 10 עד 16 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, 8 דקות. תערובת מרק פירה, אספרגוס (לא טיפים) ומי אספרגוס שמורים בבלנדר, ב 2 קבוצות. (
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר כדי למנוע נוזל חם מבעבע מעל. במקום זאת, להחזיק מגבת צלחת מקופלת מעל חור כובע.) להחזיר מרק מחית לסיר; חום עד שהוא פשוט מגיע לרתיחה. מתבלים בפלפל, ואם תרצה, אגוז מוסקט. כיסוי; להסיר מהחום. במחבת קטנה, צנוברים צנים מעל חום בינוני-נמוך, מחבת רועדת מדי פעם, עד אגוזים הם ריחני משחימים בכמה כתמים, על 6 דקות. אגוזי עונה עם מלח. מחלקים מרק בין 4 קערות; העליון כל אחד עם 8 חצאים אספרגוס קצה וצנוברים קלויים.