קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מרק אספרגוס קרמי

מרק אספרגוס קרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס שמנת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 288 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מים, פטרוזיליה, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק אספרגוס קרמי, מרק אספרגוס קרמי, ו מרק אספרגוס קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים טיפים מן האספרגוס 1 1/2 אינץ ' מלמעלה טיפים חצי לאורכו אם עבה. שמורה לקישוט. קוצצים את גבעולי האספרגוס הנותרים לתוך סיבובים 1/4 אינץ'.2 להמס את החמאה בסיר 4 עד 5 ליטר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את האספרגוס הקצוץ (לא את קצות החנית) לבצל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. תבשל עוד 5 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מוסיף את המרק, מים, ותימין לסיר. להגדיל את החום לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד האספרגוס הם מכרז, 10 עד 15 דקות. בסוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.4 בעוד המרק מתבשל, בלאנש אספרגוס טיפים בסיר קטן של מים רותחים, מלוחים (כ 1 1/2 כפיות מלח לכל ליטר מים), עד הטיפים הם רק במכרז, על 2-4 דקות, בהתאם לגודל של האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ניקוז. לשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הבישול. תניח בצד.5 השתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את המרק עד חלקה. (אם אתה משתמש בבלנדר זקוף, לעבוד בקבוצות קטנות, למלא לא יותר משליש את קערת הבלנדר בכל פעם, ולהחזיק את המכסה תוך מיזוג.) עבור מרקם שמנת, אם אתה רוצה, לחץ על מרק פיורה דרך מסננת או טחנת מזון. מערבבים בקרם. מערבבים את ורמוט וסחיטה של מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ורמוטורמוט
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקשטים עם טיפים אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות