מרק אפונה ירוק, ללא בשר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תרד תינוק, אזובית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק ביזון ושעורה רזה עם אפונה ירוקה, ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, ו אפונה ירוקה טרייה ואפונת הצמד סוכר ברוטב שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
שים 8 כוסות של אפונה 4 כוסות מים בסיר גדול או תנור הולנדי.
מוסיפים את המלח, פלפל, מייס, ציפורן, טימין ומרג ' ורם, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך כ 45 דקות, עד האפונה הם מאוד רך.
מסננים את האפונה, שומר את נוזל הבישול בסקיופאן. מחית את האפונה במעבד מזון או עם טחנת מזון. אם משתמשים בטחנת מזון, להשליך את העורות. לחץ על מחית דרך מסננת לתוך הנוזל השמור, ערבוב לשלב ביסודיות. לכסות ולהניח בצד כדי להתחמם.
שלב את 2 כוסות האפונה שנותרו עם 2 כוסות מים בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, עד האפונה הם רק במכרז.
בעוד המנה השנייה של אפונה הוא בישול, להמיס את החמאה במחבת sauté.
מוסיף את הבצל הירוק, ו sauté במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את התרד ואת מנטה ומערבבים יחד, בישול עד התרד רק נבול. מערבבים את הקמח, ומבשלים כ 1 דקה.
מסננים את האפונה, שומרים את נוזל הבישול ומערבבים את האפונה למרק החם יחד עם תערובת התרד.
חום עד שהוא מתחיל להתבשל, הוספת אפונים שמורים בישול נוזלי-קצת בכל פעם-אם המרק הוא עבה מדי. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
יוצקים את המרק לתוך tureen, ומקשטים עם טוסט קצוץ ופריחת קלנדולה גרוסה, אם תרצה בכך.
מסעודה עם הוושינגטונים: מתכונים היסטוריים, בידור ואירוח ממאונט ורנון, בעריכת סטיבן מקלאוד. כל הטקסט © 2011 על ידי איגוד הנשים של מאונט ורנון. Distributed by The University of North Carolina Press.