מרק אפרסק קר
מרק אפרסק קר דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למרק הזה יש 476 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 5 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קורנפלור, שאבלי, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 27%. מתכונים דומים: קלעי מרק אפרסק ומנגו קרים, מרק גספצ'ו (מרק ספרדי קר), ו מרק שזיפים קר.
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות מים, סוכר, קינמון וציפורן בסיר קטן; מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ממיסים עמילן תירס ב 1/4 כוס מים קרים, תוך ערבוב טוב.
מוסיפים לסירופ בסיר, תוך ערבוב בקצפת תיל; להחזיר את התערובת לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה יין. מגניב לטמפרטורת החדר.
הסר קינמון וציפורן; מחק. מניחים בצד 1 כוס סירופ.
שלב 2 כוסות פרוסות אפרסק וסירופ שנותר בקערת ערבוב גדולה; מניחים בצד.
מניחים את פרוסות האפרסק שנותרו וסירופ כוס 1 שמור במיכל של בלנדר חשמלי; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב עם פרוסות אפרסק וסירופ. מכסים ומצננים היטב.
מקשטים כל מנה עם בובת קצפת; מפזרים אוכמניות.
הערה: אפרסקים קפואים אוכמניות עשוי להיות מוחלף טרי, אם תרצה בכך.