מרק ארטישוק ירושלמי
צריך ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ו primal hor d ' ouvre? מרק ארטישוק ירושלמי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-594 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש ארטישוק ירושלמי, בצל, גבעולי סלרי, מלח ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה בסיר מרק על חום בינוני גבוה ומבשלים את הבצל והסלרי עד רך, כ 5 דקות. אל תשחימו אותם.
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה.
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ואת ציר העוף לסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, עד ארטישוק ירושלמי מתחיל להישבר, 45 דקות עד שעה.
פירה המרק: באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר זקוף, פירה המרק. אם משתמשים בבלנדר זקוף, למלא את הקערה בלנדר עד שליש קיבולת בכל פעם, אם המרק חם, ולהחזיק את המכסה תוך כדי מיזוג. לחלופין, אתה יכול לדחוף את המרק דרך השבכה הטובה ביותר על טחנת מזון, או לדחוף אותו דרך מסננת יציבה.
מפזרים פלפל שחור מגורד טרי לשרת.