מרק ארטישוק שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 623 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא קצפת, מרק עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ארטישוק שמנת & מרק תרד, כרובית קרמית פשוטה ומרק ארטישוק, ו ארטישוק שמנת, תרד ומרק עוף.
הוראות
1
לקצץ עלים, גבעולים, משנקים מטושטשים מן ארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
2
זרוק לבבות ארטישוק לתוך קערה של מי קרח מעורבב עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים לבבות ומוסיפים למים רותחים; מבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז.
6
במחבת מעל חום בינוני-גבוה, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בצל ומערבבים עד הזהב. מערבבים בקמח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מרק עוף ולבבות ארטישוק; מערבבים עד תערובת רותחים ומתעבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבולת תערובת בבלנדר עד חלקה. חזור למחבת וחום דרך.
10
מוסיפים קצפת ומלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם chervil קצוץ.