מרק ארטישוק שמנת
מרק ארטישוק שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 623 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא קצפת, מרק עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ארטישוק שמנת & מרק תרד, כרובית קרמית פשוטה ומרק ארטישוק, ו ארטישוק שמנת, תרד ומרק עוף.
הוראות
לקצץ עלים, גבעולים, משנקים מטושטשים מן ארטישוקים.
זרוק לבבות ארטישוק לתוך קערה של מי קרח מעורבב עם מיץ לימון ושמן זית.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מסננים לבבות ומוסיפים למים רותחים; מבשלים עד למכרז.
במחבת מעל חום בינוני-גבוה, להמס חמאה.
מוסיפים בצל ומערבבים עד הזהב. מערבבים בקמח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מרק עוף ולבבות ארטישוק; מערבבים עד תערובת רותחים ומתעבה, 15 עד 20 דקות.
מערבולת תערובת בבלנדר עד חלקה. חזור למחבת וחום דרך.
מוסיפים קצפת ומלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם chervil קצוץ.