מרק בטטה עם פרושוטו צ'יפס
מרק בטטה עם צ'יפס פרושוטו יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פלפל, תפוז בטטה, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צ'יזי בטטה צ' יפס, צ'יפס פקאן בטטה אפוי, ו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים כרישה ומבשלים, ערבוב, עד רך שקוף, על 6 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר. שים בטטות בסיר; להוסיף 3 כוסות מים, 1 1/2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. להגדיל את החום גבוה, להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב 10 דקות. עבודה בקבוצות, מרק טהור עד חלקה.
פרושו פרושוטו פרוסות על תבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים עד פריך, 7 עד 10 דקות (לצפות בזהירות, כפי שהם יכולים לשרוף במהירות).
בואו prosciutto להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה (כ 1 שעה), ואז להתפורר לחתיכות זעירות ולהניח בצד.
מעביר מרק טהור לסיר נקי להגדיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקרם עד 2 כוסות מים (מספיק כדי להפוך את המרק קל לשתות מכוסות). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים מרק חם, בכוסות demitasse, מעוטר prosciutto או עירית אם אתה רוצה.