מרק בייקון מעושן וצדפות
מרק בייקון-צדפות מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מלח, צדפות מקולפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות ובייקון, מרק צדפות בייקון, ו מרק צדפות בטטה עם בייקון.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית 6 דקות או עד פריך.
לנקז בייקון על מגבת נייר, ולהתפורר.
מוסיפים בצל למחבת, ומטוגנים 3 דקות.
הוסף תפוחי אדמה; לטגן 2 דקות או עד השחמה קלה. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים קמח לתוך תערובת תפוחי אדמה, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מיץ צדפות ומערבבים היטב. מערבבים בחלב; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 11 דקות או עד עבה מבעבע. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 11 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
ניקוז צדפות, הזמנת 2 כוסות נוזל. מערבבים צדפות נוזלי צדפות שמורות, ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים פטרוזיליה, פלפל, ומלח. מצקת לקערות; למעלה עם בייקון מתפורר.