מרק בצל לבן קרמי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שאלוט, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מרק בצל שמנת, מרק בצל שמנת, ו חרדל שמנת ומרק בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שאלוט בקערה קטנה שלא מגיבה. להביא חומץ, סוכר, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לשפוך על שאלוט; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
לעשות קדימה: שאלוט יכול להיות כבוש 5 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים יין, חומץ, סוכר, קינמון, אניס כוכב, פתיתי פלפל אדום, ו allspice. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מעובה וסירופ, 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
לעשות קדימה: ריבה יכול להתבצע 5 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל, כרישה, סלרי, שום, צ 'ילה וג' ינג ' ר; מתבלים במלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך (לא נותנים חום), 10-12 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס שום קצוץ
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים יין ומירין לסיר, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 4 דקות. להפחית את החום בינוני, לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך שקוף, 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תן מגניב מעט, ואז טהור בבלנדר עד חלקה. מסננים לתוך קערה גדולה ומערבבים קרם (רזה עם מים, במידת הצורך); העונה עם מלח. מחממים מרק בסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל לחם עד הזהב, על 3 דקות (יהיה לך 2 נוסף). הפוך, למעלה עם גבינה, כיסוי, ומבשלים עד גבינה מותכת, על 4 דקות. טוסטים למעלה עם שאלוט כבוש ועירית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
כף קצת ריבה לתוך כל קערה, לשפוך מרק סביב, העליון עם טוסטים.