בשר נווד מרק ירקות נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, שעועית, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 93%. נסו חבילות נווד ירקות גביני בגריל, סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, ו תבשיל נווד בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את מרק בשר, גזר, סלרי, פטרוזיליה, זרעי סלרי, עלי דפנה לתוך סיר איטי להגדיר על גבוה, לכסות, ומבשלים עד הירקות רכים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
עלי דפנה
מרק בשר
ירק
גזר
פטרוזיליה
סלרי
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
מניחים את הבשר הטחון, הבצל והשום למחבת על אש בינונית. מבשלים תוך ערבוב תדיר כדי לשבור את הבקר לחתיכות קטנות, עד שהבצל שקוף והבקר שחום וכבר לא מראה אזורים ורודים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
שום
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים שומן, ומערבבים את העגבניות המבושלות לתערובת הבקר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהעגבניות מתפרקות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
עגבנייה
בקר
4
מערבבים את תפוחי האדמה, התירס, השעועית הירוקה והאפונה למרק בסיר האיטי, ומוסיפים את תערובת הבקר. מערבבים הכל יחד, מכסים ומניחים את הכיריים האיטיים גבוה. מבשלים 4 שעות.