מרק בקר ושעורה III הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא גזר, תפוחי אדמה, כרוב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השעורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שעורה אפוי כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק שעורה בקר, ו מרק שעורה בקר.
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את השמן, בצל, סלרי, גזר, ושום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לטגן במשך 5 דקות, או עד מכרז.
3
מוסיפים את מלאי הבשר, השעורה, עלה דפנה ותימין ומבשלים עד שהשעורה מתרככת אבל לא רכה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שעורה
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את היין, תפוחי האדמה והבשר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיף את בראונינג ורוטב תיבול עכשיו אם אתה רוצה המרק שלך יש יותר של צבע חום. מבשלים עוד 15 דקות ולהוסיף את הכרוב. אפשר להרתיח עוד 15 דקות, או עד שכל הירקות רכים. מלח ופלפל לפי הטעם.