מרק ברוקולי
מרק ברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גזר, ברוקולי, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, כרובית ו / או מרק ברוקולי (Ww מרק נקודה 0), ו מספק, קרם של מרק ברוקולי-כן, ברוקולי יכול להיות מספק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים ברוקולי, בצל, גזר, מלח ופלפל עד הבצל הוא שקוף, על 6 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה, עד שהקמח מגיע לצבע בלונדיני.
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה.
מבשלים שנחשפו עד ברוקולי הוא רך, על 15 דקות.
יוצקים שמנת. עם בלנדר טבילה, מחית את המרק.
להוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם, ולאחר מכן להחליף את המכסה בחזרה על הסיר.
מגישים חם עם קרוטונים תוצרת בית.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים לחם לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
רסס קוביות עם שמן זית, מלח, פלפל פתיתי פלפל אדום.
מורחים לחם מתובל על מחבת ואופים במשך כ -15 דקות.