קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ברוקולי ירוק מאוד

מרק ברוקולי ירוק מאוד
מרק ברוקולי ירוק מאוד יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך צנוברים, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מרק ברוקולי ירוק מאוד, מרק ברוקולי ירוק מאוד, ו קרם ירוק של מרק ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פרחי ברוקולי מגבעולים. לקלף עור חיצוני קשה מן הגבעולים; לקצץ את הקצוות הסיביים.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
2
גזעים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
3
בתנור הולנדי בן 4 ליטר, מחממים שמן וחמאה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
להוסיף שום; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר. מערבבים בצל וסלרי; מתבלים במלח. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים טימין, ברוקולי גבעולים מרק לתוך מרק.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
7
חום לרתיחה. קוק חשף מעל חום בינוני על 3 דקות. מערבבים בפרחי ברוקולי; מבשלים כ 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך מאוד. מערבבים תרד וקליפת לימון (תרד יהיה לנבול).
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
בבלנדר, כיסוי ומרק מחית בקבוצות קטנות. (בשלב זה, מרק יכול להיות מכוסה בקירור עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.) להחזיר מרק לתנור ההולנדי; לחמם מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים בקרם; עונה לטעום עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מרק מצקת לתוך קערות מרק אישיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
10
מפזרים 1 כף גרמולטה על כל מנה. תעביר את שאר הגרמולטה לשולחן.