מרק ברוקולי ירוק מאוד
מרק ברוקולי ירוק מאוד יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך צנוברים, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מרק ברוקולי ירוק מאוד, מרק ברוקולי ירוק מאוד, ו קרם ירוק של מרק ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרחי ברוקולי מגבעולים. לקלף עור חיצוני קשה מן הגבעולים; לקצץ את הקצוות הסיביים.
גזעים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
בתנור הולנדי בן 4 ליטר, מחממים שמן וחמאה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
להוסיף שום; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר. מערבבים בצל וסלרי; מתבלים במלח. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה; להפריש.
מערבבים טימין, ברוקולי גבעולים מרק לתוך מרק.
חום לרתיחה. קוק חשף מעל חום בינוני על 3 דקות. מערבבים בפרחי ברוקולי; מבשלים כ 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך מאוד. מערבבים תרד וקליפת לימון (תרד יהיה לנבול).
בבלנדר, כיסוי ומרק מחית בקבוצות קטנות. (בשלב זה, מרק יכול להיות מכוסה בקירור עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.) להחזיר מרק לתנור ההולנדי; לחמם מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים בקרם; עונה לטעום עם מלח ופלפל נוספים.
מרק מצקת לתוך קערות מרק אישיות חמות.
מפזרים 1 כף גרמולטה על כל מנה. תעביר את שאר הגרמולטה לשולחן.