מרק ברוקולי ירוק מאוד
מרק ברוקולי ירוק מאוד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 232 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שום, מרק עוף במלח נמוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מרק ברוקולי ירוק מאוד, קרם ירוק של מרק ברוקולי, ו מרק תרד ברוקולי שמנת / קערת ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את פרחי ברוקולי מן הגבעולים. לקלף את העור החיצוני הקשה מן הגבעולים לקצץ את הקצוות הסיביים.
חותכים את הגבעולים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ 'ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר מרק על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום בהיר.
מוסיפים את הבצל והסלרי, מנמיכים את החום לבינוני, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הירקות לאט עד רך, על 10 דקות. לווסת את החום כך הירקות לבשל בלי לקחת על צבע.
מוסיפים את הקורנית ומערבבים.
מוסיפים את הגבעולים ברוקולי, המניה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. קוק, נחשף, במשך כ -3 דקות.
מוסיפים את הפרחים וממשיכים לבשל עד רך מאוד, על 5 דקות יותר.
מחית את המרק בבלנדר בקבוצות קטנות.
הוסף חלק מהתרד וחלק מהלימון גרידת לכל אצווה ולאחר מכן רסק אותו. (המרק יכול להתבצע עד לנקודה זו, מכוסה, ומקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.)
להחזיר את המרק למחבת ולהתחמם מחדש על חום עדין. מערבבים בקרם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. תתחמם.
הערה של השף: כאשר אני מתכנן לסיים מנה עם תוספת של מוצר חלב, כפי שאני עושה כאן עם שמנת, אני לעתים קרובות להוסיף מוצר חלב מוקדם בבישול, מדי, כפי שאני עושה עם החמאה בבישול הראשוני של הירקות. זה ממזג את הטעמים.