מרק ברוקולי קרמי עם קרוטונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ברוקולי שמנת עם קרוטונים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך ברוקולי, מרק ירקות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו ברוקולי ומרק כרישה עם קרוטונים (דל שומן), מרק ברוקולי עם קרוטונים פריכים וגבינת עיזים, ו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים חמאתי (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הברוקולי נובע מן הראשים. למדוד 3 כוסות של פרחים קטנים ושמורה. קוצצים בגסות את שאר הברוקולי. בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הברוקולי קצוץ גס לסיר יחד עם מרק ומים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הברוקולי הוא רך, על 20 דקות.
הוסף 2 כוסות של פרחים שמורים, כיסוי ומבשלים עד בקושי מכרז, על 5 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיף את כוס 1 הנותרים של פרחים ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עשירה, על 6 דקות.
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה מאוד.
מעבירים את המרק לסיר נקי. מערבבים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים. מתבלים את המרק במלח ופלפל ומצקת לקערות.
מקשטים עם פרחים מרוטשים קרוטונים ומגישים.