מרק בשר סצ'ואן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר סצ'ואן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 457 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, שוקי בקר, רוטב שום צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק איטריות בקר סצ'ואן עם חרדל כבוש, סצ'ואן בקר מטוגן יבש, ו בשר סצ'ואן אדום-Braised.
הוראות
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים שנקי בשר; מרתיחים עד פני השטח של בשר הוא כבר לא אדום (כ 6 דקות).
הסר בשר מעצמות; שמור עצמות.
לשטוף מחבת; לנגב נקי עם מגבות נייר.
מוסיפים בצל לבן, זנגביל ושום; מוקפץ 4 דקות או עד השחמה. מערבבים 6 כוסות מים, רוטב שום צ ' ילה, ורוטב שעועית שחורה.
מניחים פלפל וכוכב אניס על שכבה כפולה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מוסיפים שקית גבינה, 1/2 כוס בצל ירוק, סוכר ורוטב סויה למחבת. להחזיר בשר ועצמות למחבת. להביא לרתיחה. מכסים חלקית, ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות או עד הבשר רך. לחשוף ומבשלים 1 שעה או עד מופחת על 5 כוסות. מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה בין לילה.
שומן דל שומן ממרק; להיפטר שומן. להשליך עצמות שקית cheesecloth. להביא מרק לרתיחה.
מוסיפים עגבניות ובוק צ 'וי; מבשלים 5 דקות או עד שבוק צ' וי רך.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מניחים על 1/2 כוס אטריות בכל אחד 4 קערות. מצקת 1 כוס מרק לתוך כל קערה, חלוקת בוק צ ' וי באופן שווה.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות בצל ירוק וכף 1 כוסברה.