מרק גזר מקורר עם תפוחים גרוסים
מרק גזר לבן בקארי עם תפוחים קרועים עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 263 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, אבקת קארי, יוגורט חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גזר מגורר ומרק קארי גזר גזר גזר לבן, מרק גזר לבן בקארי, ו מרק גזר לבן בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וטוגנים עד שקופים, כ -3 דקות.
להוסיף אבקת קארי; מערבבים 30 שניות.
להוסיף מרק גזר לבן. מביאים לרתיחה. הפחת את החום לרמה בינונית-נמוכה; רתיחה שנחשפה עד שהגזר הלבן רך, כ-30 דקות.
הסר מהחום; מגניב 15 דקות. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד חלקה. חזור לסיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפת תפוח ברצועות ארוכות; מילואים. רבע, ליבה, ותפוחים לגרוס גס. מערבבים תפוחים ויוגורט למרק.
מחממים שמן תירס במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. פרוסה שמורות קליפת תפוח לאורך לרצועות דקות מאוד. מטגנים לקלף בשמן עד זהב פריך, על 30 שניות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרק חם על חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח). מתבלים במלח. מחלקים מרק בין 6 קערות.
מקשטים עם קליפת תפוח מטוגנת.