בויאבז נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מרק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. לכו לחנות ותרימו שומר נורה, שמן זית, צ'רביל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
בעציץ גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את שומר, בצל, כרישה לכסות עם מכסה הדוק הולם. מבשלים את הירקות, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את העגבניות והשום, מכסים מחדש את הסיר וממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתחילות להישבר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את רסק העגבניות, קאיין, זעפרן, תפוחי אדמה, מלאי דגים, זר garni. מתבלים במלח ופלפל ומביאים את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי דגים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את פירות הים לפי סדר מוצקות וזמן בישול, עם פילה צפוף של דגים הולך לתוך הסיר הראשון, ואחריו רכיכה ולאחר מכן שרימפס. מבשלים את המרק, ערבוב מינימאלי מאוד כדי לשמר את כל חתיכות של פירות ים, עד רכיכות נפתחו פילה דגים יש מבושל דרך, 5 עד 10 דקות בסך הכל, בהתאם למאכלי הים בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
כדי לשרת, להסיר ולהשליך את זר garni. בזהירות להסיר את הדגים ואת הצדפות, הסדרת אותם על מגש גדול או בקערות חמות. מצקת את המרק ותפוחי האדמה על דגים ומקשטים עם עשבי תיבול.
זר garni הוא תוספת קלאסית מרקים, תבשילים, מרקים כי הם לא הולכים להיות מתוח לפני ההגשה. ארומטיים כגון סלרי, פלפלים, עלי קורנית, גבעולי פטרוזיליה, כרישה עטופים בכותנה, קשור, ולאחר מכן הוסיף סיר רותח של מרכיבים. החבילה כולה מושלכת משם לפני הגשת המנה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין