קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

מרק דלורית עם חמאת דלעת

מרק דלורית עם חמאת דלעת
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת עם חמאת דלעת. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 102 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פיסטוק אגוזים, דלעת סקווש, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. מתכונים דומים: מרק דלורית עם חמאת דלעת, מרק דלעת ודלעת, ו דלעת בגריל ומרק דלעת דלורית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 °F. לרסס 9 x 13 אינץ צלחת אפייה עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את חצאי הסקווש, לחתוך את הצד למטה, בצלחת מוכנה. לנקב את צד העור מספר פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
אופים עד הדלעת מכרז, כ 45 דקות. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
באמצעות כפית גדולה, לגרד את הבשר מן הדלעת מבושל לתוך מעבד מזון. השליכו את העורות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים 1 1/2 כוסות של מרק עוף, קינמון, מרג ' ורם, טימין, אגוז מוסקט ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
להעביר את מחית לסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
לטאטא את החלב לתוך המרק על אש בינונית. אם אתה מעדיף עקביות דקה, להוסיף את המרק שנותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מצקת את המרק לקערות מחוממות. למעלה עם מנה של חמאת דלעת ומפזרים אגוזי פיסטוק קצוצים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
1
מגלגלים דלעת חתוכה בקצת שמן קנולה וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
סכין קילוףסכין קילוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
מורחים על מחבת הסדין, מפזרים סוכר חום, ואופים ב 191° במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את חתיכות הסקווש המתוקות האלה כאשר מטהרים את המרק.* תחליף קרם fraîche או שמנת חמוצה לחמאת הדלעת.*
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
סכין קילוףסכין קילוף
4
מגישים את המרק מקורר או חם בכוסות שוטים כמפתח מסיבה.
מרכיבים שתצטרך
נורהנורה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
דוד ונבל הצטרף ל-QVC כמנחה תוכנית ב-1993 ומאז סייע להקים ולבנות את עסק המזון הגורמה של קמעונאי המולטימדיה. המופע hit שלו, במטבח עם דוד, מציע חוויית צפייה אינטראקטיבית ייחודית וכולל את האחרונה מזונות גורמה, כלי בישול, גאדג ' טים למטבח, וספרי בישול. אמנם לא שף, Venable, הידוע גם בשם האוכל המקומי של QVC, אוהב לבשל, והתשוקה שלו סובבת סביב כל האוכל דברים. לפני הצטרפותו ל-QVC, ונבל היה מגיש / כתב של WOAY-TV באוק היל, מערב וירג ' יניה, ו-CBS-שותפים Wtaj-TV באלטונה, פנסילבניה. הוא קיבל תואר ראשון מאוניברסיטת צפון קרוליינה, צ ' אפל היל, ומתגורר בפנסילבניה.